Onze kamers

We verhuren 3 tweepersoonskamers inclusief ontbijt.

Daarnaast hebben we 2 familiekamers die een eigen keuken/woonkamer hebben en appartementen genoemd zouden kunnen worden hoewel de ruimtes niet op dezelfde verdieping zijn.

Alle kamers zijn in Oostenrijkse stijl en hebben eigen douche en toilet. De tweepersoonskamers hebben een koffiezetapparaat, waterkoker en koelkastje.

Er is een nieuw 6-persoonsappartement in aanbouw. Deze zal vanaf de zomer 2021 worden verhuurd.

Er is gratis (goede) WiFi.

In een speciale was- en droogruimte kan gebruik gemaakt worden van een wasmachine.

De ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt is de hele dag beschikbaar als relax- en ontmoetingsruimte. 

We organiseren regelmatig een Herbergmaal aan zoals bijvoorbeeld Herbergpannenkoeken, Herbergsoep, HerbergBBQ of iets dergelijks. 

Voor de tweepersoonskamers geldt een minimale verhuurperiode van twee nachten. Bij 3 nachten en meer geldt een korting van 5%. Aankomst en vertrek is mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

De familiekamers met eigen keuken/woonkamer en het appartement verhuren we in de schoolvakanties per week als appartementen.

Bij annulering houden we ons aan de Allgemeine Geschäftsbedingungen für die Hotellerie (AGBH) en geldt de volgende betalingsverplichting: 3 tot 1 maand van te voren 40% – 1 maand tot 1 week van te voren 70% – In de laatste week 90%.

 

 

Informatie

Familiekamer Nüsschen
voor 5 tot 7 personen

Knusse familiekamer (35 m2) op de derde verdieping onder het schuine dak met een prachtig uitzicht. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Daarnaast hoort bij deze kamer een eigen keuken/woonkamer met een tweepersoons slaapbank. Deze is op de begane grond  en heeft een deur naar de tuin. 

Aanwezig zijn: douche en toilet, garderoberuimte, tweepersoonsbed , drie eenpersoonsbedden, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Familiekamer Kiefer
voor 2 tot 6 personen

Gezellige familiekamer (31 m2) op de tweede verdieping met twee aparte slaapkamers, garderoberuimte en balkon. Aan de voor- en zijkant prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Daarnaast hoort bij deze kamer een eigen keuken/woonkamer met een tweepersoons slaapbank. Deze is op de begane grond  en heeft vanaf juni 2020 een deur naar de tuin. 

Aanwezig zijn: douche en toilet, garderoberuimte, tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden,zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Tweepersoonskamer Nadel

Behaaglijke tweepersoonskamer (21 m2) op de eerst verdieping met balkon. Prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Aanwezig zijn: douche en toilet, tweepersoonsbed, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Tweepersoonskamer Zapfen

Behaaglijke tweepersoonskamer (17 m2) op de eerst verdieping met balkon. Prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.
Aanwezig zijn: douche en toilet, tweepersoonsbed, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Tweepersoonskamer Zirbel

Behaaglijke tweepersoonskamer (16 m2) op de eerst verdieping. Prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Aanwezig zijn: douche en toilet, tweepersoonsbed, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

nl_NLNL