Kamers/Appartementen

Op de begane grond is een 6-persoonsappartement, in 2021 gerealiseerd. 

Daarnaast hebben we 2 familiekamers die een eigen keuken/woonkamer hebben en appartementen genoemd zouden kunnen worden, hoewel de ruimtes niet op dezelfde verdieping zijn.

We verhuren 3 tweepersoonskamers met ontbijt.

Alle ruimtes zijn in Oostenrijkse stijl en hebben eigen douche en toilet. De tweepersoonskamers hebben een koffiezetapparaat, waterkoker en koelkastje.

Er is gratis (goede) WiFi.

In een speciale was- en droogruimte kan gebruik gemaakt worden van een wasmachine.

De ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt is de hele dag beschikbaar als relax- en ontmoetingsruimte. 

We organiseren regelmatig een Herbergmaal aan zoals bijvoorbeeld Herbergpannenkoeken, Herbergsoep, HerbergBBQ of iets dergelijks. 

Voor de tweepersoonskamers geldt een minimale verhuurperiode van twee nachten.  Aankomst en vertrek is mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Bij annulering houden we ons aan de Allgemeine Geschäftsbedingungen für die Hotellerie (AGBH) en geldt de volgende betalingsverplichting: 3 tot 1 maand van te voren 40% – 1 maand tot 1 week van te voren 70% – In de laatste week 90%.

(De herberg is niet geschikt voor honden).

 

 

Informatie

Familiekamer Nüsschen
voor 5 tot 7 personen

Knusse familiekamer (35 m2) op de derde verdieping onder het schuine dak met een prachtig uitzicht. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Daarnaast hoort bij deze kamer een eigen keuken/woonkamer met een tweepersoons slaapbank. Deze is op de begane grond  en heeft een deur naar de tuin. 

Aanwezig zijn: douche en toilet, garderoberuimte, tweepersoonsbed , drie eenpersoonsbedden, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Familiekamer Kiefer
voor 2 tot 6 personen

Gezellige familiekamer (31 m2) op de tweede verdieping met twee aparte slaapkamers, garderoberuimte en balkon. Aan de voor- en zijkant prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Daarnaast hoort bij deze kamer een eigen keuken/woonkamer met een tweepersoons slaapbank. Deze is op de begane grond  en heeft vanaf juni 2020 een deur naar de tuin. 

Aanwezig zijn: douche en toilet, garderoberuimte, tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden,zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Tweepersoonskamer Nadel

Behaaglijke tweepersoonskamer (21 m2) op de eerst verdieping met balkon. Prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Aanwezig zijn: douche en toilet, tweepersoonsbed, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Tweepersoonskamer Zapfen

Behaaglijke tweepersoonskamer (17 m2) op de eerst verdieping met balkon. Prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.
Aanwezig zijn: douche en toilet, tweepersoonsbed, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Tweepersoonskamer Zirbel

Behaaglijke tweepersoonskamer (16 m2) op de eerst verdieping. Prachtig uitzicht op de bergen. Bedden zijn opgemaakt en de handdoeken hangen klaar.

Aanwezig zijn: douche en toilet, tweepersoonsbed, zitje, Wifi, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker.

Informatie

Appartement Zirbegenuss voor 4 tot 7 personen

Appartement Zirbegenuss is een gezellig appartement (65 m2) in Oostenrijkse stijl. Deze ligt op begane grond direct grenzend aan de tuin.  Zirbegenuss heeft een gezellige woonkamer met keukenblok. De keuken heeft onder andere een koelkast, 4-pitskooktoestel, oven en alle benodigde keukeninventaris. In het woongedeelte is een zithoek met  tweepersoonsslaapbank en een eethoek.